2015-01-03 896 views
呢間上環老冰室我同先生成日都會去食brunch,邊個話食brunch一定要食西式呀佢地既炸雞翼係一絕既~基本上每一次黎都會試,因為佢有細個去茶餐廳必點既小食..佢地有幾個餐配搭..今日我地就叫左....1) 炸雞翼+鼓油粉意粉+奶油多+熱飲炸雞翼 : 炸得好透切,好脆,而且雞翼好入味鼓油粉意粉 : 唔會好咸,其實而家唔係有好多茶餐廳仲有做奶油多 : 以一個餐跟麵包黎講,佢做到有奶油多,其實已經好有誠意,加上有個餐有一份小甜食,真係一個點綴3) 炸豬扒配出前一丁 + 蛋治 + 凍奶茶少甜炸豬扒配出前一丁 : 其實話佢炸不如話佢煎,因為都無粉漿,佢塊豬扒都算幾厚,所以唔會餓親蛋治 : 其實係煎蛋放o係方包上高,加胡椒粉同鹽再切爆個蛋流落包食係好好味o家!果日去食個姐姐幫我地收枱上食完既碟仲話,幫你收起佢等你地食得舒服d,老實講,今日o係集團餐廳既服務員都無咁好服務同禮貌啦,幾時都好支持小店!!

佢地有幾個餐配搭..今日我地就叫左....

1) 炸雞翼+鼓油粉意粉+奶油多+熱飲
炸雞翼 : 炸得好透切,好脆,而且雞翼好入味
鼓油粉意粉 : 唔會好咸,其實而家唔係有好多茶餐廳仲有做

3) 炸豬扒配出前一丁 + 蛋治 + 凍奶茶少甜

Other Info. : 店外有2張枱可以比有寵物既食客使用
2014-12-28
$50 (Lunch)
  • 炸.......雞.....翼