2024-04-06 89 views
二訪呢間位於銅鑼灣嘅《The Madhouse CWB》,之前週末就試咗全日早餐系列,今次就晚餐加手工啤酒餐廳以啤酒嘉年華為主題,提供多款獨家進口手工啤酒,擁有多達28個龍頭,確保啤酒質素🍴招牌BBQ豬肋骨 - 豬肋骨十分厚肉,用上慢煮慢烤方法,肉嫩多汁,配上BBQ醬,微甜微辣,非常惹味!🍴乜鬼踢屁股雞翼 - 秘制脆炸雞翼,外皮炸得香脆,配上自家調配鬼椒蜜糖芥末醬,自問食得辣都覺得好辣@@🍴意大利海鮮大燴飯 - 用上龍蝦湯燴的意大利飯,味道香濃,濃稠度恰好,配料有蝦、魷魚、青口和辣肉腸,份量豐富!🍰意大利檸檬開心果芝士杯 - 開心果加上檸檬,味道酸酸甜甜,餐後甜品之選!🍻Lorita - 來自挪威嘅一款手工啤,酒精濃度4.7%,入口順滑,陣陣百香果香味🍻Hazyday Hero - 來自挪威嘅一款手工啤,酒精濃度4.2%,味道酸甜且帶有陣陣果香味,非常推介

🍴乜鬼踢屁股雞翼 - 秘制脆炸雞翼,外皮炸得香脆,
配上自家調配鬼椒蜜糖芥末醬,自問食得辣都覺得好辣@@

Type of Meal
Dinner