2016-11-01
呢間舖頭真係以為唔食佢唔得。😡😡😡首先寫單個阿姐已經唔知做咩,叫完之後再問一次,唔緊要,同你講多次;叫芥蘭黎通菜都算;叫豆漿又唔黎要再講😖好啦,叫佢既大腸米線,點知黎左見碗野咁清,咪摷下會唔會係底,都唔見,叫個人黎問,點知佢話返我轉頭做咩摷佢碗野,一睇就知係小鍋米線!(好笑,會唔會知呢?)之後同佢講你地上檯個時都話係大腸嫁噃,會唔會知你地口個句同碗野會唔同呢!之後廚房個男人出黎問咩事,話不如加番大腸俾你加多我$10!(有無病呀!你又懶唔願意整過碗,當加番個大腸俾我大恩大德咁,所以要加我$10!!係咪應該同你講聲多謝呀!)咁我當然話你黎錯野,點解要加我錢?之後個男人話係要咁嫁喎,一人行一步好喎,咪話加番個大腸俾你囉!(呢個咩邏輯)我同佢講,而家唔係一人行一步,你錯仲要收我$10,係你進一步,個男人窒一窒,唔夠人講,竟然同我講 「咁你唔好食啦」,拎埋走碗麵哼,你放心,我一定以後都唔會黎食😡😡😡可惜Open rice 無負分
(好笑,會唔會知呢?)
咁我當然話你黎錯野,點解要加我錢?
(呢個咩邏輯)
哼,你放心,我一定以後都唔會黎食😡😡😡
可惜Open rice 無負分