2023-01-16
🔮手工漢堡餐 連薯條 和飲品 $58🔸️脆炸魚柳漢堡呢個應該係我呢個荃灣區入面食過最好食嘅食炸魚柳漢堡呀!廚師非常良心慷慨,一整條魚柳勁大塊,長過個漢堡包兩倍呀!而且個脆漿略為嘅調味唔會好鹹,外面炸到脆卜卜, 魚柳又十分嫩滑!仲因為大太塊,我同朋友share食,淨食塊魚柳都飽呀!食完之後更加覺得我真係唔洗去再幫襯連鎖果間魚柳包囉! 🔸️手打安格斯牛漢堡手打安格斯牛漢堡扒既厚,咬落juicy又滿滿牛味,再加上微溶的芝士和牛脂混在一起,味蕾又享受了,新鮮的生菜,蕃茄洋蔥等,成個漢堡勁厚呀!幾十蚊有如此質素,又點可以唔試呀! 🎈更愛的是店家的麵包是用Brioche Bun 布莉歐麵包的,份內軟綿香甜,輕輕烘過微脆更可口 !👉仲可以加$2轉格格薯呀!🔮檸檬胡椒雞翼 $38 / 5 隻 無諗過這款雞翼會咁好食,純粹貪個名覺得未試過,一試便有驚喜.入口第一啖就俾個檸檬胡椒鹽surprise咗, 檸檬嘅香酸極之醒神,味蕾衝擊咗! 隨後又有胡椒的辛辣鹹味,又fresh 又刺激;雞翼表面炸得非常酥脆,火喉剛好,雞肉嫩滑咬落仲爆汁! 我都依家都好記得這道特式雞翼的味道,必推小食呀! 🔮啤酒脆漿炸大啡菇配自
🔸️脆炸魚柳漢堡
🔸️手打安格斯牛漢堡
👉仲可以加$2轉格格薯呀!
🔮檸檬胡椒雞翼 $38 / 5 隻
🔮啤酒脆漿炸大啡菇配自家製黑松露醬 $38
脆漿炸得非常crunchy, 好似薯片咁,而且大啡菇咬落勁juicy,名乎其實,外脆內軟,配上自家製松露醬,松露香久久徘徊係口入面!thumb up呀!👍
Other Info. :
💥依家著校服學生優惠,仲減$10,真心堅抵呀!