2018-02-25 1247 views
今日出左黎旺角諗住整証件,上網已經預約唔到,所以諗住walkin睇下咩情況!誰知拎籌後職員話大概要等3個鐘!咁唯有死死氣搵間茶樓飲早茶!位於中旅社對面既呢間真味屬於海港集團,諗住冇死!點知質數同服務係麻麻!蔥花炸兩腸賣相不錯!食落都算正常。柴魚花生粥材料係充足既,每下都會有花生或者瘦肉!但係就好難食,一定係煲左勁耐放左勁耐,而且粥都係偏稀。山竹牛肉球牛肉球大大粒!不錯!沾左gip汁好味!翡翠荀蝦餃皇點解可以冇正常燒賣?得一個飽魚燒賣比人揀!?好過份囉!唯有叫個蝦餃,幸好蝦餃都唔錯,個皮煙un,蝦都大粒!奶黃包最唔滿意呢個奶黃包?唔流心都算,入面都唔係奶黃!都唔知咩黎又花又一粒粒砂糖!我要奶黃包,點解好似變左煎堆涵!仲有個冷氣勁大!係咁搵啲屏風整黎整去!阻塞道路!又好似唔夠人手!叫左3次辣椒油都冇人理!要自己行出去拎!係咪夜晚食火鍋先正常?

蔥花炸兩腸
賣相不錯!食落都算正常。

柴魚花生粥

山竹牛肉球
牛肉球大大粒!不錯!沾左gip汁好味!

翡翠荀蝦餃皇

奶黃包