2024-03-01 623 views
是日準備要去AIA嘉年華玩,晚餐就打算近近地喺IFC搵間餐廳快食。撞啱天氣凍,就揀食拉麵暖暖身🍜我叫咗⭕️貝汁醬油拉麵⭕️ $128拉麵嘅湯底清甜,feel到有蜆湯嘅味道👍🏻對比於朋友嘅貝汁鹽味拉麵,我會鍾意醬油多啲,多幾分甜味。叉燒同拉麵不過不失👌🏼另外加錢叫咗隻糖心蛋,係分開上的,也是普普通通,冇驚喜,亦唔算難食。根據餐牌介紹,入面加咗牛肝菌醬及黑松露醬。我個人就幾鍾意黑松露💕 但牛肝菌嘅味道令我有啲「出戲」唔太夾😂所以我快快脆一啖飲晒啲牛肝菌醬就算🥶舖頭容納人數頗大,除咗梗枱亦有吧枱。員工尚算殷勤,見到你舉手會好快回應,亦好有禮貌👍🏻👍🏻

我叫咗⭕️貝汁醬油拉麵⭕️ $128