Vision 8

2023-03-15 140 views
用openrice book枱。準時去到 當時餐廳仲有吉枱。被安排到一張狹窄的2人枱。。隱約聽到餐廳有播歌。食物方面正常啦。餐包有3款 配埋松露牛油 好味蘑菇辣肉腸薄餅 薄脆餅底 有火箭菜 正常嘅香煎比目魚配菠菜忌廉汁燴天使麵 呢個幾好食 天使麵唔會太淋 比目魚煎得香口加$55 有餐湯/沙律 +飲品。凍飲加4蚊。炸魷魚圈就好失望。。。$68 得2件大圈 2件細圈?仲要係口感係‘’霉‘’嘅魷魚?最尾點左個心太軟。本身book位嘅時候有remarks想拜託餐廳吱字。不過可能我點餐果陣冇再提。。所以。。普通心太軟一個。主食係唔錯嘅。但整體有點over-priced and over-rated。連加一 $649埋單。
餐包有3款 配埋松露牛油 好味
蘑菇辣肉腸薄餅 薄脆餅底 有火箭菜 正常嘅
加$55 有餐湯/沙律 +飲品。凍飲加4蚊。

炸魷魚圈
香煎比目魚配菠菜忌廉汁燴天使麵