2016-04-05 885 views
平日夜晚9點鐘喺新城市廣場基本上都唔使等位食飯,入到就揀左張4人枱一開始waiter都有講落單要自己寫紙仔,不過平時慣左叫人落單,最後都係無自己寫紙仔我地叫左蕃茄湯雞扒烏冬同角切魚生飯,呢間雖然主打烏冬,但係都有唔少其他選擇蕃茄湯烏冬同雞扒係分開上的,蕃茄湯茄味濃郁,烏冬就一般貨色啦;塊雞扒係煎的,食落就略嫌乾身,味道就略淡角切魚生飯嘅份量比較少,魚生都無咩鮮味,款式都算少,不過58蚊 (另收加一)跟埋粟米同麵豉湯都可以接受啦 (兩款都係普通野)服務方面要提一提,呢度收左人加一但係又要客人自己寫單 (雖然waiter有幫我地寫,但係佢地就叫隔離枱自己寫); 另外佢地啲茶壺係用茶記透明果隻,同個環境唔太夾啦

角切魚生飯
(兩款都係普通野)

2016-03-30
$64 (Dinner)