2020-01-11 34 views
尼到葵廣,當然要掃街啦!去到3樓盡入去,見到呢間連名都唔識讀的小店,就即管一試!第一次試㕶知揀乜好?聽店主推薦,就試左好幾款。因為即叫即炸,都等左10分鐘到,終於有啦!炸雞:雞肉炸得外皮鬆脆,而內裡相當嫩口,非常不錯。而我更欣賞佢ge果調味惹味之餘,唔會好似其他炸雞鋪咁超級咸!炸紫薯波:口感QQ彈牙,甜甜地,正好同咸口炸雞打個和,非常好的配合!炸金菇:金菇一小條一小條咁炸,加上孜然粉+炸漿,基本上係完全食唔到金菇的!不推薦試。主角刈包:一款係麻辣肉碎,一款係腩肉。兩款味道非常好,但份量細,而且一口咬落去d肉/菜吱哂出尼,食落都有d麻煩。✔️ 總括而言:以煎炸小食算炸得不過不失,口感不會過油。
✔️ 總括而言:以煎炸小食算炸得不過不失,口感不會過油。