2022-09-05 1257 views
2月嘅時候曾經黎過留家廚房食午市,當時人唔多,2個人都可以安排到4人枱。果陣覺得留家廚房樓底夠高,透光度不錯,食物質素又可以,所以一直都想再試。今次專登約埋男朋友媽媽星期六下午黎食生日飯,可惜當時book枱時無特別要求,去到時職員就帶左我地去一間細房,同出面相比就會陰暗d,旁邊仲放滿雜物箱。至於食物質素,燻雞的雞皮夠入味,亦都食到淡淡的煙燻味,而雞肉都嫩滑。其他點心的味道就不過不失,不過有樣好就係唔一定要叫一籠,可按喜好點唔同的數量,最少2件起。點心大約$40-$55一籠。總括黎講,呢道都係唔錯,職員態度都好友善,但如果係想要有好的環境,一定要book枱時講明坐出面,唔坐房。

燻雞  (半隻)

太史戈渣

叉燒腸粉

蝦餃

百花釀魚肚

燒賣

白玉釀玉環

2022-09-03
$250 (Lunch)
Celebration
Birthday
燻雞  (半隻)
太史戈渣
叉燒腸粉