2014-09-12 5084 views
喺 Openrice 見到有不少好評, 於是決定試一試, 無預約, 6點去到, 問口個姐姐好落力介紹,其實佢唔介紹我都諗住入去食架啦。  個服務員問7點半交番張枱俾佢有無問題, 係就係趕啲, 不過都無乜問題, 於是超入去食。套餐唔係咁啱食, 我同老公各自點咗一個主菜, 加$30就可以轉做套餐, 跟餐包、餐湯同餐飲。  個湯幾好味餐包無乜特別, 而且好細件, 無影相個肉眼扒要咗3成熟, 都整得啱啱好, 肉質夠林, 味道亦唔錯。
忌廉粟米湯
個湯幾好味
餐包無乜特別, 而且好細件, 無影相
烤羊架
肉眼扒

Other Info. : 整體食物質素唔錯, 但係我坐個位滴水, 個服務員話可能冷氣開得太凍所以滴水, 我唯有坐過少少。 我同個服務員講啲水滴咗落我杯水度, 叫佢幫我換過杯水, 佢都好有禮貌, 不過就一直都無抺番枱上面既水
2014-09-09
$210 (Dinner)
忌廉粟米湯
肉眼扒