2009-11-25 21 views
見係河文田返左學咁耐都無入過奇香試下明哥D手細於是就的起心肝入黎試一試佢啦12點中左右都無咩人, 一入到去就見到明哥發哂火咁鬧個伙記本來想靜一靜都唔得呀, 明哥咁大年紀就應該收一收把火啦講番d野食先, 3個人分別嗌左個牛肉燴意, 午餐肉燴意,雞肉燴意加多個西多士牛肉燴意 : 味道OK, 意粉口感唔錯, 牛肉就一般啦, 無咩牛味, 個汁我厭佢唔夠重味, 所以我加左好多tabasco, 咁樣個味先濃番D午餐肉燴意: 呢個漏單之作, 無咩汁, 乾真真咁樣, 食落更加係無咩味啦, 午餐肉都唔會特別好食, 差呀呢個!雞肉燴意 : 雞肉少之又少, 而且都係比較乾身, 無咩汁西多士 : 無咩水準既西多士, 口感麻麻, 有一陣奶皇包既味道, 而且西多士亦唔夠crispy整既時間亦都過長, 等到無哂mood食
見係河文田返左學咁耐都無入過奇香試下明哥D手細
於是就的起心肝入黎試一試佢啦

12點中左右都無咩人, 一入到去就見到明哥發哂火咁鬧個伙記
本來想靜一靜都唔得呀, 明哥咁大年紀就應該收一收把火啦

雞肉燴意 : 雞肉少之又少, 而且都係比較乾身, 無咩汁

整既時間亦都過長, 等到無哂mood食
午餐肉燴意
不過不失的牛肉燴意