2017-11-04 250 views
前幾日返工lunch time ,諗起星期日(8/10)同媽咪加男朋友一齊食飯,但想食片皮鴨,但又吾知搵邊間好,買lunch食個陣咁岩經過見到漁牧有得食片皮鴨,咁就好衝動咁就訂位,其實都吾知好吾好食,又未睇過食評。咁就book左位預留鴨鴨同乳豬仔(聽佢講有時賣哂,如果有心想食,我認為book左隱定啲😂😂)咁當日就去左食啦,舖頭環境算係乾淨同舒服,坐左冇耐就上左隻豬仔,比我想像中好食😍咁叫左條魚,口水雞,同幾杯野飲我個人認為唯一吾太好既系水都要比錢,$6一枝,茶就$8杯(茶要比正常,但一杯杯計)咁條魚就揀左酸辣味。酸酸甜甜幾開胃但要快熄火因為煮得耐魚肉好老口水雞冇咩特別,但多碎骨最後隻鴨終於出場,吾可以講難食,但不過不失,不過男朋友同媽咪都話有騷味。我吾會話尼間野太差,但人地名都寫漁牧,點會鴨整得好好味,只系388吾太值,因為我知有間298仲好食,但冇得booking, walk-in only btw 成張單$1172(媽咪,男朋友,家姐同我四人)total整體10分有6分
咁就book左位預留鴨鴨同乳豬仔
咁叫左條魚,口水雞,同幾杯野飲

口水雞冇咩特別,但多碎骨

我吾會話尼間野太差,但人地名都寫漁牧,點會鴨整得好好味

btw 成張單$1172(媽咪,男朋友,家姐同我四人)
total整體10分有6分

片皮鴨