2019-03-09 171 views
好好彩排隊條龍唔長只係等第個就到,可能因為時間常早未到甜品時間每張枱都放定一張講明用餐時間幾耐,同班戟要等幾耐都寫明每位最抵消費最小一杯正價飲品有機非洲甘露茶-見到介紹有洛神花諗住會有酸酸甜甜味道可以消滯,點知飲落去味道同咳藥水一樣好奇怪熱飲陣味好勁只好等凍先飲冇咁大陣味芝士慕絲雜莓班戟-加左雪糕係雲呢拿味冇特別,芝士慕絲小小酸香滑好味,cream打得好輕不過一陣就溶晒啦,雜莓醬酸甜度剛剛好有口感但唔會太杰,班戟有啲失望唔夠輕唔夠鬆,推個碟冇蛋黃哥感覺唔識震顫顫,但蛋香就非常正個芯雖然俾街外好多同類舖已經較好,但有實嘅情況令我有小小失望總結:價錢偏貴但又未做到一試難忘,好彩唔洗排好耐,試一次見識過就算

每張枱都放定一張講明用餐時間幾耐,同班戟要等幾耐都寫明

每位最抵消費最小一杯正價飲品
有機非洲甘露茶

熱飲陣味好勁只好等凍先飲冇咁大陣味
芝士慕絲雜莓醬班戟

2019-02-25
Waiting Time
20 Minutes (Dine In)
芝士慕絲雜莓醬班戟