2024-04-18 577 views
已經冇喺正正lunchtime去,而係2pm,去到問口已經排咗10人左右,而且仲貼咗張告示close 3pm。但又唔見截人,於是就繼續排啦。太約等咗15分鐘才入座。店內像飯堂一樣,正中位置一張大長枱,旁邊全面壁吧枱,適合1-2人,大班人就可能要分開坐,因為店主應該好難搵到位比大家集中坐。店員大部份係韓國人,都能英語簡單對答,但都有2-3位係香港人(我估咋)。而且由我在門外等至我入座,食埋走人。店都係full house,無停過人來人住。蜆麵套餐(麵,伴菜,紫菜包飯)蜆麵:有少少失望,因心目中湯應該鮮甜,但真係清湯無味的,蜆份量都多,但都係無蜆味,但麵條就唯一可以,有咬口,唔會overcook太淋。另外有伴菜三小碟,都係泡菜,蘿蔔,但個飯有驚喜,好味喎。但最驚喜係紫菜包飯,反而仲搶鏡喎主角,佢同一般嘅紫菜包飯唔同味,好特別。
蜆麵套餐(麵,伴菜,紫菜包飯)
另外有伴菜三小碟,都係泡菜,蘿蔔,但個飯有驚喜,好味喎。
蜆麵
伴三小碟
紫菜卷
2024-04-12
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$98 (Lunch)
紫菜卷