2020-01-30 393 views
有日去葵涌搵個朋友,到晚飯時間佢帶左我去光輝圍搵野食,呢度有唔少小店,最後我地揀左呢間發記廚房撐檯腳!入到去侍應好快就招呼我倆坐左係卡位,全程都招呼得唔錯!我朋友話黎過幾次,就係覺得呢度D服務唔錯喎!講返食咩先!夜晚呢度有好多小菜客飯套餐,我倆決定叫兩個然後share食!佢先俾兩碗例湯我地,係蘿蔔豬骨湯,唔鹹又幾夠味!我叫左個xo醬炒西芹牛柳粒,好大碟,牛柳粒好入味,xo醬果種辣辣地既感覺好正!我朋友就叫左個瑤柱蛋白炒豆苗,都係好大碟,瑤柱比較乾身但一d都無偷工減料,蛋白同菜充滿健康感覺,d菜都好新鮮好嫩口!然後我地叫左杯凍檸茶同熱檸水,茶餐廳水準不過不失!

然後我地叫左杯凍檸茶同熱檸水,茶餐廳水準不過不失!