2009-10-06 6 views
間店開左差唔多1個月多,papamama之前已經去過食,同我講好好食,今次我就5個人去試,叫到4個set dinner,一個青口...不過唔記得叫咩名,一個蝸牛派,一碟意粉,湯全部人都係飲蘑菇湯,可能因為d蘑菇磨完我就即刻飲=-=我覺得淡左ddset dinner,叫左2個酥皮牛扒、一個羊架、一個鴨腿。講下牛扒先,不知點解我個份牛扒某個部份有陣好騷的味,不過另一份就冇,奇怪,可能係份牛扒的問題,羊架不錯,但我比較喜歡他們的鴨腿,真係好好食,不過食唔慣的人可能唔係幾中意食,我就非常喜歡鴨腿的味道而青口,真係唔記得左叫咩名....不過都幾好食,青口的汁好似係忌廉汁,蝸牛派~推薦大家一試,佢又係酥皮外入面係一些菇同埋蝸牛,好好食。相就係影左3相,已經好難得,哈哈,平時掛住食都好少會影食物相,所以甜品的相一張都冇所以甜品中我中意APPLE PIE同埋個千層餅(定糕?),唔係好甜但又好好食。係所有野之中我特別誠意推介~他們的咖啡!真係好好飲,好滑好香,好正!記得食完飯後叫一杯好飲的即磨咖啡
間店開左差唔多1個月多,
papamama之前已經去過食,
同我講好好食,
今次我就5個人去試,
講下牛扒先,不知點解我個份牛扒某個部份有陣好騷的味,
不過另一份就冇,奇怪,可能係份牛扒的問題,
羊架不錯,
但我比較喜歡他們的鴨腿,真係好好食,
不過食唔慣的人可能唔係幾中意食,我就非常喜歡鴨腿的味道

而青口,真係唔記得左叫咩名....

不過都幾好食,青口的汁好似係忌廉汁,
所以甜品的相一張都冇

係所有野之中我特別誠意推介~他們的咖啡!
真係好好飲,好滑好香,好正!
記得食完飯後叫一杯好飲的即磨咖啡
蘑菇湯
酥皮牛扒
鴨腿
2009-10-04
$250 (Dinner)
蘑菇湯
酥皮牛扒