2023-08-05 599 views
喺D2 Place附近開咗間新Cafe,有驚喜 👍Lunch time荔枝角附近好多餐廳都要排隊等位先入到去食嘢,見到依間Cafe唔使等位去到唔使等位,就入去試吓新嘢。等緊嘢食嚟嘅時候客人可以睇到廚師整嘢食嘅情況。嗌咗三個set,一份甜品。三份闊條麵睇落唔係好大份,但食完好飽好滿足。牛面頰闊條麵好有牛味,入口好軟身好林食到停唔到口。煎意瓜蕃茄羅勒配闊條麵係素食,好啱素食者試吓,味道好濃郁。我係第一次試薯糰,口感好特別,好煙韌。職員話俾我聽係店主自家製,推介大家試下!甜品令我最有驚喜,焦糖海鹽雪糕配窩夫,香蕉上嘅焦糖,夾埋一齊好好味 😋環境舒適寧靜,比起喺好多人嘅D2 Place嗰邊食嘢舒適好多👍🏻 想靜靜地唔駛迫食lunch呢間真係好適合。
喺D2 Place附近開咗間新Cafe,有驚喜 👍

等緊嘢食嚟嘅時候客人可以睇到廚師整嘢食嘅情況。

嗌咗三個set,一份甜品

三份闊條麵睇落唔係好大份,但食完好飽好滿足。
牛面頰闊條麵好有牛味,入口好軟身好林食到停唔到口。
煎意瓜蕃茄羅勒配闊條麵係素食,好啱素食者試吓,味道好濃郁。

煎意瓜配蕃茄羅勒闊條麵
鹹蛋黃蝦球配手工制薯糰
香蕉拖肥窩夫配海鹽焦糖意式雪糕
紅酒炆牛面頰肉配闊條麵
2023-08-04
$80 (Lunch)
煎意瓜配蕃茄羅勒闊條麵
鹹蛋黃蝦球配手工制薯糰