2018-03-24 435 views
星期五晚上,同好友睇完<<廣告牌殺人事件>>,看完後已經9:45pm,想搵間餐廳坐低飲下野,見elements有間Habitu Table,即刻想去試下。去到餐廳,一問之下餐廳last order 10:00pm,10:30pm關門。見時間都ok,我地就入去坐低。好友選左Caffe Earl Grey 伯爵茶咖啡,我試左一啖,好香茶味,配淡淡咖啡味,好飲!我選左Passion Fruit & Lemon Te 熱情果檸檬茶,味道啱啱好。仲叫左個玫瑰味既蛋糕 (唔記得叫咩名tim),個cake又靚又好味,表面用玫瑰花瓣裝飾,好香玫瑰花味,cake入面有士多啤梨。好美味的食物,有機會會再黎!

好美味的食物,有機會會再黎!
2018-03-16
$75 (Last Night Supper)