2018-08-13 2467 views
一行4個女人來到大紅袍打邊爐, 來之前一定要BOOK位~見到有D人要企係門口呆等點左個木瓜雪耳雞腳湯鍋補一補, 來到已經急不及待要飲左個湯先, 但因為未滾得夠, 入面D材料都仲係較硬再等多陣既時間, 木瓜&雞腳都淋晒, 入晒味, 個湯真係好好飲~HAHA, 每人都飲左1,2碗先牛骨髓真係唔係間間打邊爐既都會有得食架~平時多數都係食冷麵個陣先會食到鮮淮山吸晒D湯食好正白蟮片淡淡肉, 睇落D色澤都好新鮮秋葵而家好多店鋪已經有得叫喇~正呀又健康冰豆腐鬼馬蝦膠呢個就好似有D怪~蝦膠要夠熟先食得~但油炸鬼就會變到淋晒~個感覺就有D唔夾咁另外仲叫左D肉類同蔬菜仲有響鈴&鳥冬, 因為太肚餓都冇影到相添~叫到成台面都係食物~好開心

牛骨髓

鮮淮山
吸晒D湯食好正

白蟮片
淡淡肉, 睇落D色澤都好新鮮

秋葵
而家好多店鋪已經有得叫喇~正呀又健康