2017-12-03 490 views
之前買左團購,今晚約埋家人一行五人去食火鍋放題。團購價188蚊1位,另加每人98蚊,星期五,六,日每人再加30蚊,抵唔抵見人見智。餐廳走廊位寬闊,可惜座位比較窄,以我地五人來說,比四人枱我地,另加一張櫈(主席位)。加櫈後面就是另一張枱,以為只有我地係咁樣安排,但見其他五個客人的,都是這樣坐,所以最好人數係雙數,坐得會舒服點!火鍋湯底有九款選擇,也可選駌鴦鍋,四人以上可以選波士頓龍蝦湯底,不另加收費,所以我地揀左龍蝦湯,有一隻龍蝦(開邊)細隻無乜肉,而且湯略咸。火鍋醬料約有12款可供選擇,不另行收費!至於團購方面,包:5款刺身份量以人頭計算,有三文魚,甜蝦,希靈魚,象拔蚌等,刺身新鮮甜美!海鮮盛合份量也是人頭計算,有鮑魚,蝦,聖子,海蜆,蚌等,海鮮新鮮,蝦爽口,鮑魚鮮甜,但聖子有沙!安格斯牛小排色澤鮮艷,肥瘦均勻,新鮮好食!薑汁貢丸及餃子薑汁貢丸味道怪怪的,接受不了。餃子味道普通!以上幾款的只會提供一次,不能另外再叫!可以追加的只有十款選擇,豬,牛,羊,雞,魚滑,蝦等,選擇不算多。好彩自助吧有好多選擇,有菜類,菇類,丸類,腸類,出前—丁,烏冬,炸魚皮等等。及約有六款熱食,有蘿蔔牛腩(好淋
5款刺身
海鮮盛合
安格斯牛小排
色澤鮮艷,肥瘦均勻,新鮮好食!
薑汁貢丸及餃子
薑汁貢丸味道怪怪的,接受不了。餃子味道普通!
以上幾款的只會提供一次,不能另外再叫!
可以追加的只有十款選擇,豬,牛,羊,雞,魚滑,蝦等,選擇不算多。好彩自助吧有好多選擇,有菜類,菇類,丸類,腸類,出前—丁,烏冬,炸魚皮等等。及約有六款熱食,有蘿蔔牛腩(好淋),金菇牛肉卷,麻辣炒蝦(好麻辣),炒蟹(好多膏,好惹味)等等!
飲品方面有幾十款選擇,有道地飲品,韓國牌子飲品,酸梅湯,啤酒,茶包等,還有汽水機及果汁機自行調配果汁,好玩!
甜品方面有幾款雪糕選擇,如有雪米糍,韓國牌子雪條,雀巢雪糕!還有蛋糕,奶凍及西瓜菠蘿!
其實都有好多選擇,食材也新鮮!最大優點是不限時,我地由七點食到十點,食得很自在無壓力,不會趕人走!可惜服務一般,每枱有個桶放殼等垃圾,但要自己清理
待應不夠人手主動清理!而且件衫吸收哂火鍋味,通風系統有待改善!
海鮮盛合

五款刺身

2017-11-24
$316 (Dinner)
Dining Offer
Group-buy