2022-09-30
豬軟骨🍖無論系配飯定係烏冬都冇得輸💯 豬軟骨大大舊,煮到好腍,入口即融,肉厚身超嫩多汁仲好入味👍🏻 滿滿骨膠原,加上甜甜豉油,同豬軟骨系絕配,而且好送飯😝絕對不能錯過!🍛豬軟骨野菜咖喱飯 $69飯會配野菜(翠玉瓜🥒、蘿蔔🥕、椰菜🥦、薯仔🥔、豆角),野菜爽口😆,飯唔係普通白飯而系番薯南瓜生薑飯配日式甜咖喱汁😝🍜豬軟骨咖喱烏冬$74湯底濃味,系甜咖喱汁,咖喱汁滿滿撈烏冬一流😋烏冬彈牙有咬口,仲好掛汁,加上有溏心蛋🥚呢個組合唔會錯👍🏻,烏冬同樣會配粟米粒🌽同椰菜🥦,如果怕咖喱汁太膩,可以揀溏心蛋豬軟骨烏冬😉🍚豬軟骨定食$66飯配沙律🥗,沙律開胃😆,飯面會有幾粒芝麻,豬軟骨定食會比野菜咖喱飯少啲汁,感覺冇咁Heavy😉🍜溏心蛋肥牛烏冬$69肥牛薄片煙韌唔肥👍🏻份量多,有好多片,湯唔會好濃味,清甜多蔥,一樣會有椰菜同蘿蔔絲,烏冬彈牙,而且都會有溏心蛋🥚😆✨佢啲豬軟骨出哂名好食,絕對稱得上世一👍🏻一直人氣高企,每次食都大排長龍,不論系外賣定堂食都好受歡迎,餐廳日式木系設計,主張健康飲食,每款主食都多菜又多肉,份量大,而且包一碗蘿蔔湯同一杯焙茶
🍛豬軟骨野菜咖喱飯 $69
🍜豬軟骨咖喱烏冬$74