2023-07-18 315 views
經過旺中 禁啱見到慧食貓又好耐無食手抓餅 所以一試!有7個選項 我揀左F餐-火腿雞蛋芝士豬柳($31) 另外有配料可以Add On 或者買原味既餅皮再自由搭配 但因為F餐餡料都豐富 所以無加配!之前食手抓餅都係係餐廳食,口感偏軟。慧食貓係即Order即煎,餅皮香脆,F餐係店家搭配好既口味,個人覺得味道好夾!平時覺得豬柳超級鹹,但係手抓餅入面果塊又啱啱好啵,可能因為有D菜同番茄中和鹹味!D蔬菜都好新鮮 無老麥D「梅梅地」禁。醬料方面食到Mayo 整體唔覺得漏!但手抓餅始終都係偏油份重,所以女孩子食一個應該會覺得好飽!另外想讚老細好好禮貌,就算好忙都好熱情!
經過旺中 禁啱見到慧食貓又好耐無食手抓餅 所以一試!

2023-07-15
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)