2024-03-11 61 views
同朋友聚會,在銅鑼灣食牛肉餐,我哋都係牛肉愛好者,當然唔會錯過任何牛肉的菜色。呢閒餐廳係第一次食。餐點非常豐富,各種牛肉料理亦好出色特選A 5和牛三點燒肉🍖🍖🍖🍖🍖燒肉永遠都係最吸引人,皆因色香味俱香,在視覺,聽覺和味覺都比人好大的享受。更可以自己體驗燒的樂趣。鐘意食幾熟都可以自己控制。牛肉新鮮又柔軟,充滿肉汁,入口都係油脂香味!味噌慢煮A 5和牛腱🥩🥩🥩🥩🥩充滿日式風味的牛肉又係牛肉愛好者的福意,牛腱肉柔軟,味道濃。牛肉用慢煮更能肉汁,保留牛肉的原味。味噌醬汁吸收左牛肉的味道,用來撈飯食更好味更開心。煮牛肉配西京醬🥓🥓🥓🥓🥓小小一碟,大大滋味的煮牛肉配西京醬非常珍貴。西京醬甘甜清香,配埋肉質鮮嫩的煮牛肉,兩者互相配合,好味道!
特選A 5和牛三點燒肉🍖🍖🍖🍖🍖
味噌慢煮A 5和牛腱🥩🥩🥩🥩🥩