平時經常都食呢間餃子, 簡直係上班人士嘅福音, 好味飽肚又唔貴, 不過如果堂食就要有心理準備等位, 因為呢度都幾full下, 如果外賣自取就預早叫定啦, 今日1點幾鐘嘅lunch繁忙時間我就預早左打黎外賣自取, 侍應姐姐就叫我20分鐘後取, 拎返公司食咁就唔使排隊啦叫左雙拼餃子 : 京蔥羊肉餃+香芹芫荽豬肉餃 (10隻) +另加一支熱豆漿京蔥羊肉好香蔥味 羊肉亦唔會話超羶 , 香芹芫荽愛好者不要錯過, 皮薄餡靚非常足料, 而且跟左一個蕃茄薯仔湯底, 我真係飲到一啖不剩, 而且跟左個菜脯非常滋味, 搭配羊肉餃一流.不過豆漿應該就係叫貨嘅, 味道非常普通無咩豆香, 工場嘅味道侍應姐姐好有禮貌服務好好!! 食物又好味 , 是必須encore的店!
拎返公司食咁就唔使排隊啦

TakeAway