openrice 訂枱有碟至尊拼盤送,食物質素正常,至尊拼盤同扁皮鴨好味,二人餐嘅魚湯+桂花糕無味,我今日6點入座,當時只有一台食客!樓面個阿姐級(長髮扎馬尾灰色西裝)同book枱d客講嘢都好串到爆,好似5想食客幫襯咁!我地都未食净完,完全無問過我地就收走個碟!!!最搞笑我地叫埋單,俾錢嗰陣順便麻煩收錢個女經理(短髮)幫忙影幾幅相,距竟然話:要快,我從未聽過一個經理咁同客人講嘢,我明白叫你影相可能好阻你做嘢,但有必要要講出口俾客人聽?不過呢道想稱讚下男經理同其他普通職員嘅服務態度好好,除了嗰两位阿姐級極品之外!
我今日6點入座,當時只有一台食客!
2023-04-09
$250 (Dinner)
Celebration
Birthday
  • 烤北京填鴨 (半隻)
  • 至尊拼盤