2016-07-27 2122 views
說今日Lunch行到過上環果頭啲餐廳都好Full,有同事就提議行遠多少少過皇后街熟食中心果邊食北京餃子喇 去到發現今日餐廳只係得返兩種餃子賣,聽同事講平時會有羊肉餃同牛肉餃等等五款餃子,好彩今日果兩款有等鐘意既豬肉餃咋餃子都有再分係煎餃定水餃,我就未完全病好所以簡左水餃本身都會擔心Lunch食水餃會唔會唔夠飽,一黎到真係唔洗擔心,十二隻大大隻既餃子,而且餃子入面都好多肉女同事食半碟都已經好飽,男同事食哂一碟之後成個晏就都冇嗌肚餓 總括而言,中上環打工仔唔想日日食飯食意粉食通粉有時間不仿行過去食返餐北京餃子,又特別,又包埋湯,都只不過係$40,簡直係中上環打工仔Lunch特別既選擇
餃子都有再分係煎餃定水餃,我就未完全病好所以簡左水餃