2015-06-25 2851 views
本身想揾個地方食下野,坐下咁見佢主打貓主題咪試下,去到門口冇餐牌,算la都預左貴去到完全吾洗等,只有2,3張係有客,員工都有3-4位或更多因為原來有一張係員工食緊,一張類似係老闆親戚。去到點左幾樣野有甜品有飲品等,但係,所有食物等左好耐都未黎,主餐未到反而甜品先到,算,食完甜品都未到有D無奈"食物其實吾算特別同好食,賣相一般價錢話每人最低消費,明明total除開每個人都一百再多d,點知佢話唔可以咁樣計算,要分開d餐計,下!我入到佢D員工冇同我講過,落完單先講,只有好細隻字係餐牌到,搞到我好似買海味比人"握"咁,斤變兩,之後一味話個客睇吾到或睇錯.真心中伏門口有擺D單張入到去員工隻字不提姐係冇折?我覺得而間店收費吾清晰,員工吾主動,未必會再幫襯利申:幫襯過的客人
本身想揾個地方食下野,坐下咁
見佢主打貓主題咪試下,去到門口冇餐牌,算la都預左貴

食物其實吾算特別同好食,賣相一般

門口有擺D單張入到去員工隻字不提姐係冇折?

我覺得而間店收費吾清晰,員工吾主動,未必會再幫襯

利申:幫襯過的客人
2015-06-21
$150 (Breakfast)
  • 玫瑰糯米滋