🎀中伏了😢屯門雅都排長龍既日式刺身飯🍣🎀🕯️店名* #青森料理🕯️🔮地址*屯門屯門鄉事會路112-140號雅都商場Go Go Mall 1樓S62號舖 🔮🗾分店地區🗾 沒有分店💰價錢$160 (2人)➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖想睇更多同區推介👉地區搜尋🔍🗾#pickyme_屯門剩系食呢一類👉食物類型搜尋🔍🍜#pickyme_日本菜#pickyme_壽司➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖外賣打包👜👜👜🍽️食物質素🍽️見到呢一間係openrice都幾多人推介 而且仲有冇差評 有啲心動想試下 其實買嘅時候都排咗幾耐隊 所以對佢都好大期望 見到餐牌其實都幾多選擇嘅 但係我哋叫嘅時候已經有好多嘢食都冇曬😢😢👀評分💖💖🪄 自選魚生飯( 三文魚 鮮帶子 左口魚 玉子 蟹柳 京蔥絲 芝麻)$102其實呢個魚生飯嘅價錢都偏貴 仲要質素都其實一般般 佢嘅飯係偏硬身 飯嘅表面有啲紫菜調味料 增加香味 但係值得一講係佢嘅刺身質素真係好一般 三文魚唔夠新鮮 食落去冇乜口感 帶子食落去超級腥😶😶 左口魚唔算好淋身 蟹柳食得出係平價蟹柳搞唔掂😂 咁多樣嘢玉子係最正常 食落去甜甜地唔錯 而且夠大塊😂 整體嚟講 呢個價錢真係唔值得買🤐
🎀中伏了😢屯門雅都排長龍既日式刺身飯🍣🎀

🕯️店名* #青森料理🕯️
🗾分店地區🗾 沒有分店
💰價錢$160 (2人)

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
外賣打包👜👜👜

🍽️食物質素🍽️

👀評分💖💖
其實呢個魚生飯嘅價錢都偏貴 仲要質素都其實一般般 佢嘅飯係偏硬身 飯嘅表面有啲紫菜調味料 增加香味 但係值得一講係佢嘅刺身質素真係好一般 三文魚唔夠新鮮 食落去冇乜口感 帶子食落去超級腥😶😶 左口魚唔算好淋身 蟹柳食得出係平價蟹柳搞唔掂😂 咁多樣嘢玉子係最正常 食落去甜甜地唔錯 而且夠大塊😂 整體嚟講 呢個價錢真係唔值得買🤐🤐

👀評分💖
🪄 三文魚海膽卷$58
原本見到呢一個特色卷好似幾吸引 仲有兩樣我最鍾意食嘅嘢 但係呢個真係超級無敵伏 佢嘅海膽係又腥又苦 而且三文魚喺上面都有講到其實係唔夠新鮮 佢呢個係用咗反捲嘅模式包 佢嘅紫菜太淋喇 食落去仲差過我喺屋企自己包😂😂😂

(5個💖為最高)

✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️
⚜️整體評級⚜️