2021-09-10
極級負評!分開服務同食物去講:服務:1)頭盤極快上齊,放到張檯唔夠位;食完等勁耐先主菜2)用餐途中不斷幫我左右兩張檯換碟,我隻碟成堆骨同殼無人理,到真係換時叫我將骨同殼倒入waiter手上個盤度,之後都無換盤,可能我地又唔係外國人又唔係西裝友,因為隔離一檯係韓國人,一檯係西裝友。3)話明任食薯條,隔離左右自動有上薯條,上埋main course 我地都未有,問waiter佢話等埋main course 先上,我望一望呆一呆自己前面果碟叫咩🤣,最好笑隔離食沙律都有薯條,到食晒都無人幫我地加,又係果句:我地唔係外國人同西裝友,係要受下歧視!4)音樂勁到以為自己落左bar食物:1)龍蝦汁虎蝦海鮮意粉:我而家先發現龍蝦汁同水係一樣味,正!海鮮煮到橡膠咁,勁!意粉硬到想死,無極!2)西班牙乳豬:層皮食完印象深刻,咬唔斷的!為左唔好比人話吹水,附上單據一張!
分開服務同食物去講:
服務:
1)頭盤極快上齊,放到張檯唔夠位;食完等勁耐先主菜
4)音樂勁到以為自己落左bar
食物:
2)西班牙乳豬:層皮食完印象深刻,咬唔斷的!
為左唔好比人話吹水,附上單據一張!