2020-08-31 164 views
剛剛呢個星期六放監,諗住食餐好,選左呢間蟹將軍,諗住早啲食唔洗迫,5點半已經入座,入到去冇人好似包場咁,叫左4樣野,本來諗住叫5樣,honey話驚食唔晒,好啦,叫左蒜蓉蒸蟶子皇(我唔覺得佢可以叫皇囉,細隻到呢)重要唔新鮮,粉絲係硬嘅,叫左鹽水浸蜆(有沙嘅)椒鹽瀨尿蝦一隻(諗住320蚊一隻,應該幾大隻下,點知....失望到極點,唔抵食)蟹油炒麵,好有期望,其他人話呢個必食,又係失望囉,麵夠大碟呀,不過同出面嘅豉油皇炒麵冇分別囉,不過呢度有個優點,就係冇限你食幾耐,我叫左4樣野,食左兩個鐘,由天光入去食到天黑走,平均半個鐘先上一個餸,重要催先嚟,全張單8折,折完都要7百幾蚊,中伏啦,重要食唔飽。