2021-11-15 289 views
以往都係去尖沙咀既 Agnes'b Cafe 多, 呢日係朗豪圬行行下, 諗住去 Agnes'b Cafe 飲杯咖啡食件 cake hea 下, 埋到 cafe 既 counter 見到佢擺左個 Afternoon Tea set 個牌出來, $320 for 2 persons, 呢個算係中等價錢,  睇埋佢張杷其實都幾吸引, 算係第一次見到, 可能尖沙咀 Sogo 果間無廚房, 所以就無啦, 而 K11 果間個人覺得個環境麻麻地, 所以好少過果邊咁當然價錢平 D 就唔會同酒店既來比較啦, 由落單到上枱, 大概等左 10-15分鐘, 可以接受啦, 始終係星期日, 都算係爆場, 呢份下午茶既好處係甜點唔多, 感覺會健康 D,不過果條朱古力 bar 就太甜, 食到一半就要放棄, 寧願食果塊朱古力好過, 個 scone 又整得幾好, 不過就只有牛油無果 jam ! 評價算係不過不失 !
2021-10-31
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$160 (Tea)