2023-05-24 522 views
今日放假, 自己一個上去試下, 知要排隊, 當時13:30, 15分鐘已經入到去(搭枱), 呢個時間算快, 相當合理, 當時諗住點湯飯, 炸子雞, 發現已經賣晒, 唯有叫滑蛋蝦仁飯, 點菜期間, 聽到同枱食客話張單多左幾樣食物, 應該屬於係上一枱張單, 樓面丫姐同佢講, 埋單同老細講邊啲唔屬於呢張單, 佢地會取消返, 我點緊餐, 心諗⋯會唔會取消埋我果張嫁, 於是我就等左15分鐘, 隔離枱遲我入黎個3個食客都已經上菜, 其中一個仲要係蝦人蛋, 我就知我張單比人del左, 所以我直接同樓面再落單, 共等左35分鐘!總結: 食物質數唔錯, 但落單系統混亂, 有待改善

總結: 食物質數唔錯
, 但落單系統混亂, 有待改善