2024-05-29 376 views
好難食!今日去食咗一個糖不甩同埋一個綠茶心太軟配雪糕。環境就正正常常冇乜特別嘅,唔算特別乾淨但係啲位有少少迫咁啦。衛生情況一般,張凳有啲污跡咁。個糖不甩接近完全冇花生,剩係得糖同埋椰絲。個湯圓嘅麵團亦都冇乜咬口,軟腍腍一pat嘢咁。最離譜係個綠茶心太軟,佢個流心嘅感覺係俾人覺得佢焗唔熟。另外個雪糕根本就唔係雪糕嚟,只係一pat綠色而且冇乜綠茶味嘅cream。簡單總結就係,絕對唔值得幫襯。千祈唔好去食,俾錢買難受。我都算係經常使用OpenRice上網睇吓有咩食,但係呢間嘢係離譜到我覺得要寫食評。所以喺度警世大家真係千祈唔好去😅
好難食!
簡單總結就係,絕對唔值得幫襯。千祈唔好去食,俾錢買難受。
2024-05-26
Waiting Time
2 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner