2024-11-27 273 views
朋友帶我去咗佐敦食飯,見餐牌幾多套餐孖寶$298,仲有好多餸做緊特價。自選孖寶揀咗脆皮燒鵝皇,燒鵝外皮香脆,肉質細嫩,調味剛剛好。另外配寵仔豉汁蒸白鱔,豉汁好香濃,白鱔外皮充滿油脂香,肉質彈牙,一點泥味都沒有,分量又夠大份。南乳吊燒雞,一樣有特價,半分都係$38真係好抵,雞皮香脆,雞肉依然有肉汁,點埋個南乳汁,味道啱啱好!蒜蓉豆苗,炒得香口又翠綠,豆苗幾細嫩,不錯。油鴨髀臘味煲仔飯按人頭計,每位$68位。臘味上枱好大碟,鹹香十足,處理得好,肉質鬆軟,好容易咬得開,臘肉一樣夠鬆軟,唔會又乾又柴。米飯煲得夠乾身,有米香,撈埋臘味一齊食,油香十足,勁香濃,入冬必食之選!餐廳真係幾抵食,下次可以試吓啲全包宴!

蒜蓉豆苗,炒得香口又翠綠,豆苗幾細嫩,不錯。
餐廳真係幾抵食,下次可以試吓啲全包宴!