2017-12-17
我通常中意搵D食到點心既地方, 尤其係腸粉,現今其實想搵一個食到好味腸粉既地方已經好難搵...因為全部其實都係蒸定個D , 唔係即叫即整, 一D都唔滑..呢間主要野食都唔錯, 係地方有D偏,無咩事基本上無咩人流經過..所以我對晚上仲有點心食既點都會印象好深, 呢間店既蘿蔔糕係我覺得最好食既食物係呢間餐廳入面, 本身炒香很重, 外皮有小脆, 入面係鬆軟的.晚上仲有蘿蔔糕食,仲要係好食既 ,就呢點都值得我介紹下,不過大家要注意呢到晚上點心都係少左好多所以想食點心都係早小小去啦..呢個係瑤柱咸肉粽, 份量都算好大, 基本上有2人先好食,如果唔係飽死, 你都唔洗再試第2樣野..咁咸肉集中係中間, 所以去到中間真係有D咸所以我打散黎食,味道反而平均返會好味D呢到既叉燒好食, 本身味道同出面有小小唔同,唔SURE係咪用第2D汁去整, 本身好重蔥味, 叉燒係半肥瘦到, 我諗都岩好多人食, 我本人比較喜歡瘦所以餐廳晚上有即叫即整既腸粉既話 我會大力推薦!加成日黎食~
現今其實想搵一個食到好味腸粉既地方已經好難搵...
因為全部其實都係蒸定個D , 唔係即叫即整,
一D都唔滑..
呢間主要野食都唔錯, 係地方有D偏,無咩事基本上無咩人流經過.. 所以我對晚上仲有點心食既點都會印象好深, 呢間店既蘿蔔糕係我覺得最好食既食物
晚上仲有蘿蔔糕食,仲要係好食既 ,就呢點都值得我介紹下,
呢個係瑤柱咸肉粽, 份量都算好大, 基本上有2人先好食,
如果唔係飽死, 你都唔洗再試第2樣野..
咁咸肉集中係中間, 所以去到中間真係有D咸所以我打散黎食,
味道反而平均返會好味D 呢到既叉燒好食, 本身味道同出面有小小唔同,
唔SURE係咪用第2D汁去整, 本身好重蔥味,
叉燒係半肥瘦到, 我諗都岩好多人食, 我本人比較喜歡瘦