2023-05-23 149 views
密甘牛肉撈撈$48一向鍾意食粉面嘅我,見到呢度有湯麵、撈麵 唔同嘅選擇就入咗去,但其實入到去再睇真啲個餐牌,啲餸其實萬變不離其宗😅 都只係得五個選擇,只係湯底唔同😂麵底有米線 米粉 薯粉 寬粉 手工麵,但好可惜嗰日去到薯粉冇晒,就叫咗寬粉取代🥹不過意外地入味,而牛肉其實好似吉x家啲和風牛肉飯咁🤣用洋蔥同味琳去煮,不過牛肉偏肥,配菜比想像中多,青瓜同紫菜都會好夾,但加咗橙色嘅豆,就覺得怪怪地,放喺糖心蛋隔離,當我唔小心咬到啲豆碎,嚇親自己以為咬到雞蛋殼🙈明明好似食緊日本牛肉味道,但有加咗一啲中式食物,難怪佢喺OpenRice叫多國菜😅整體來講不過不失,但如果有得揀未必會去,等候時間都比較耐,即使冇乜客人都要等15分鐘以上🥹
密甘牛肉撈撈$48

2023-05-13
$50 (Lunch)