2024-06-29 40 views
中東菜係香港唔多,呢間隱藏係蘭桂坊,裝修都充滿中東風情既就係一個好選擇😚食物點評✍🏻✍🏻✍🏻鷹嘴豆蓉呢個係頭盤,一碟豆蓉會配一個比得包,本身以為淨係鷹嘴豆蓉會好淡味,但原來都唔係,豆蓉有調味,少少辣辣地,咸得黎亦食到豆蓉既清香,用比得包夾住黎食就更加開胃🫓什錦墨西哥玉米夾餅呢個可以同時試曬羊、雞、蝦、魚4隻味,羊肉絕對大推!中意食羊既一定要試,充滿羊騷味,羊肉肉質鮮嫩有咬口,taco入面會夾埋菜絲同醬汁,成個感覺都好fresh,唔會食到好滯🌮羊肉煲所謂既羊肉煲其實係燉羊肉,每件羊肉都好大舊,啖啖肉,羊肉燉得好軟腍,完全唔會鞋口,醬汁甜甜地,同羊肉又反而幾夾,有啲蔬菜乾果一齊煮,好有中東風味,再配埋蒸既粗麥粉,好似飯既口感,夠晒健康🥘另外佢地既signature cocktail亦好好飲,有濃既有甜既,一定要試🍹食物💯環境💯服務💯
食物點評✍🏻✍🏻✍🏻
鷹嘴豆蓉