2023-03-31
朋友一直都話好想食呢間嘅蠔🦪有2個牡蠣放題,一個係生蠔烤牡蠣帆立貝🙌🏻另一個多咗啲食物同埋多半個鐘🤭叫後者就多啲選擇同唔洗再叫其他食物!🔸鐵板烤牡蠣帆立貝放題1.5小時🦪 $498餐廳一開始會提供前菜拼盤九宮格🍱然後再可以係Qr code 任點其他食物🥰包括烤物,刺身,串燒,主食等等~🔺前菜拼盤九宮格➡️象拔邦刺身 正常~➡️燒活白鰻 燒得好香,外皮脆😙➡️月見燒鳥丸 點埋個蛋黃食好夾🤩➡️牡蠣刺身伴土佐酢啫喱 ➡️喜多嬉牡蠣茶漬飯 ➡️天婦羅枝豆 好脆!➡️天婦羅紫蘇葉吞拿魚蓉 吞拿魚完全冇腥味😎➡️沙律🥗放題任食💕🔺牡蠣刺身伴土佐酢啫喱🦪每一隻生蠔都係好大隻同肥美😍仲要係好新鮮配埋上面嘅啫喱係更好食😋朋友總共食咗7隻🤣我就4隻姐~🔺烤牡蠣,帆立貝餐廳會燒埋拎出黎,有3款醬汁配搭包括蒜蓉🧄辣醬同埋應該係沙茶醬? 強烈建議大家要配蒜蓉食係好好食🥰而帆立貝同牡蠣都好食嘅😉🔺串燒串燒有大概10款,其中包括有味醂魚乾,大腿肉串🐷鹽燒五花腩,燒豬頸肉串,燒番薯仔🍠等等,質素都係不過不失~🔺牡蠣秘製撈五島手延烏冬三款主食中最鐘意呢個❤️烏冬係幼麵個隻,撈麵係鹹鹹地同平時食嘅唔同但會一啖一啖咁食🤭上面同樣係有蠔~🔺
🔸鐵板烤牡蠣帆立貝放題1.5小時🦪 $498
🔺前菜拼盤九宮格
➡️象拔邦刺身 正常~
➡️燒活白鰻 燒得好香,外皮脆😙
➡️月見燒鳥丸 點埋個蛋黃食好夾🤩
➡️牡蠣刺身伴土佐酢啫喱
➡️喜多嬉牡蠣茶漬飯
➡️天婦羅枝豆 好脆!
➡️天婦羅紫蘇葉吞拿魚蓉 吞拿魚完全冇腥味😎
➡️沙律🥗
放題任食💕
🔺牡蠣刺身伴土佐酢啫喱🦪
🔺烤牡蠣,帆立貝
🔺串燒
🔺牡蠣秘製撈五島手延烏冬
🔺喜多嬉牡蠣茶漬飯
前菜都有牡蠣茶漬飯可以另外再點😙茶漬飯上面有一隻蠔,而飯配埋個湯係好正!係食完一碗會想再食😌
🔺牡蠣五島手延湯烏冬
烏冬唔係平時嘅係似幼麵😝湯烏冬就冇咩特別但就暖胃☺️上面都有一隻蠔~
🔺白桃烏龍🍑
真係好大樽🤣完全好夠飲!