第一次去中環食拉麵! 今次試左好多在港日本人都推介既NOJO 第一款食既係必叫既「醬油雞髀拉麵」🤎一黎到試左個湯先 醬油味濃但一啲都唔漏 麵質方面非常有驚喜 非常彈牙同埋出奇地掛湯!必食⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️第二樣試左係親子丼💛一上菜見到啲蛋已經好想食了! 唔好以為佢係普普通通既親子丼,佢啲雞肉既味係非常fresh, 完全唔似我地平時食既雞肉 滑蛋、洋蔥既比例都非常好 令成個飯都充滿蛋漿💛最後要推介係呢支黑啤🤎🤎中意飲咖啡既朋友記得要試!超好味大大推薦!!咖啡既香減小左啤酒既苦澀味 所以好好飲⭐️⭐️⭐️大家有機會記去試下NOJO啦!今餐兩個人食左500幾蚊到中環黎講算唔錯既價錢 希望大家快啲去試下!

第一款食既係必叫既「醬油雞髀拉麵」🤎
必食⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
醬油雞髀拉麵

第二樣試左係親子丼💛
Nojo  Oyako  Don

最後要推介係呢支黑啤🤎🤎
黑啤

大家有機會記去試下NOJO啦!今餐兩個人食左500幾蚊到
中環黎講算唔錯既價錢 希望大家快啲去試下!
2022-06-14
$250 (Dinner)
醬油雞髀拉麵
Nojo  Oyako  Don