2016-08-27 5500 views
今日星期六黎同平時好唔同,中環仔女都知道,呢度平日係逼到爆的,而且無得訂位,所以比較麻煩。不過呢棟大廈選擇好多,所以試下運氣都OK。星期六黎,環境就真係一流,最適合同朋友傾傾計。紅燒牛肉麵 色香味也有,但唔係台灣街頭好有鑊氣果種,而係慢煮的風格。牛肉煮得夠淋,好味。魯香雞腿飯雞煮得幾好的,好香,不過應該有好多朋友會覺得煮得太淋,但我鍾意!總覺得呢度既肉臊唔係好夠香,同埋油左少少。上面既三款小食係每個餐都有的,連埋一般紅綠茶每個午餐$138加一。說實的,以台灣菜黎講...只能講係地道的中環價錢--take it or not。大家留意,呢個笑,絕對係根據中環標準俾的。
紅燒牛肉麵
魯香雞腿飯

。大家留意,呢個笑,絕對係根據中環標準俾的。