紅館

RaRe Restaurant
難得復活節假🤭同朋友出去中環shopping行到攰 望一望又系時候tea time 見到一間環境清靜又靚靚,地理位置對面系四季酒店🏨價錢好抵 tea set$298 @2 person,完全系港女最愛打卡📸️ 傾計打卡chill半日🥰🌸Tea Set Meru♦️咸點小吃澳洲M8和牛他他日式照燒雞三文治巴馬火腿配艾曼塔芝士香辣豬肉串油漬車釐茄配巴馬臣芝士日本三文魚籽撻♦️精選甜點鮮果芝士撻拿破侖朱古力蛋糕馬卡龍♦️TWO DRINKSHot Lemon 🍋 Tea & Iatte 其中我最中意咸點澳洲m8和牛他他 mini toast 牛🐂味夠濃,而且食落香口唔油膩😙日本三文魚籽撻入口幾清新🌱 撻皮薄脆香口配合鋪滿面層三文魚籽,口感豐富🤩甜點最出色♦️鮮果芝士撻,軟滑芝士忌廉,芝士味不算太濃,配上清甜提子,味道酸甜,食完都唔覺濟😝拿破侖松脆可口,中間仲配有吉士醬和士多啤梨,非常美味可口😋
難得復活節假🤭同朋友出去中環shopping
行到攰 望一望又系時候tea time
見到一間環境清靜又靚靚,地理位置對面系四季酒店🏨

🌸Tea Set Meru

朱古力蛋糕
馬卡龍

♦️TWO DRINKS
Hot Lemon 🍋 Tea & Iatte

拿破侖松脆可口,中間仲配有吉士醬和士多啤梨,非常美味可口😋