2023-09-22
.🐷📌 #豬西食中環 #豬西食港島.中環呢間Green Waffle🧇 小編之前都食過😍 佢地嘅野食真心唔錯 最正係可以自行搭配窩夫 窩夫嘅味 以至到配料都可以自行選擇🥰.🐷Rocky road marshmallows waffle 棉花糖石板街窩夫👅8/10 $103雖然可以咩都自選 但係小編有選擇困難症 思量再三都係揀番呢啲啦🤣 呢份Waffle蛋味好香🫶🏻 棉花糖被燒過亦都好正😍.🐷Linguine carbonara 芝士忌廉蛋扁意粉 👅8.5/10 $158開頭以為呢個意粉會好膩 但又好想食 睇menu相好吸引😂 最後都叫左 但原來唔係想像中咁膩 食落幾香 仲要好多好多煙肉🥓.🐷 Wild mushroom pesto linguine pasta 香草欖油野菌意粉 👅8/10 $118相對上面介紹嘅扁意粉 呢份意粉感覺fresh啲😂 香草同欖油味好香😆.另外 佢地嘅意粉份量都好多😆 絕對足夠大家食😉 中環地段來講唔算好貴 價錢算係合理😉.Green Waffle📍 中環擺花街 The Workst@tion, 號地下.#hkfood #hkfoodie #吃貨日常 #中
🐷📌 #豬西食中環 #豬西食港島
Green Waffle
📍 中環擺花街 The Workst@tion, 號地下
#hkfood #hkfoodie #吃貨日常 #中環 #中環美食 #中環覓食 #港島美食 #窩夫 #甜品