2017-04-07 528 views
週末和好姊妹中環逛街,行到腳都軟,見到一間好特別既鋪頭,我們便入咗去逛逛,喔…原來哩間鋪頭有得坐歇歇腳,於是我地就坐低咗喇。店內有很多for頭髮既產品,還有少量的雜貨品。滴漏咖啡機,問過店內職員,原來這兩部滴漏咖啡機係用嚟整凍咖啡㗎。我叫咗杯凍既:Rose Latte(凍)記得要攪拌均勻後先飲喔!我第一啖飲既時候,輕輕攪了一吓就飲,跟住同個朋友講:「點解飲唔到玫瑰味既?」,原來係我未攪渾。味道好清新,有點玫瑰花味(絕對不是又濃又濁的味道),又唔係太甜!讚👍Green Tea Latte (熱)綠茶咖啡就最啱配茶點(又有香濃的牛奶和綠茶味),飲完唔會覺得太飽太濟。我和朋友哩兩杯咖啡,都是屬於特別飲品,所以叫餐既時候要加多每個Set$15跟餐包括(普通既茶和咖啡)黑松露油芝士多士(SetA)黑松露本身已經好香,再加埋芝士🧀⋯⋯味道簡直無得頂!多士烤得好香,包皮部分比較脆!裡面包身就軟棉棉火腿溫泉蛋芝士多士(Set B)哩款係朋友order既,不過我們share食。我都係覺得剛剛我點果款好味d,因為火腿再加芝士再加蛋,我覺得有點「膩」。如果男士食會剛剛好,增加飽肚感。嚟到哩度,竟然有意外收獲
店內有很多for頭髮既產品,還有少量的雜貨品。
我叫咗杯凍既:Rose Latte(凍)
Green Tea Latte (熱)
跟餐包括(普通既茶和咖啡)
黑松露油芝士多士(SetA)
黑松露本身已經好香,再加埋芝士🧀⋯⋯味道簡直無得頂!

多士烤得好香,包皮部分比較脆!
裡面包身就軟棉棉
火腿溫泉蛋芝士多士(Set B)
哩款係朋友order既,不過我們share食。
如果男士食會剛剛好,增加飽肚感。
嚟到哩度,竟然有意外收獲!

之前美容達人Queenie 推出既兩款香水,竟然比我在這裡看到!即係二話不說,兩枝要晒吖唔該!
2017-04-01