2024-10-09
中環素食友善burger店🍔今次喺中環試咗呢間喺蘭桂坊附近嘅burger店,餐廳逢星期三都係Burger Wednesday,漢堡包會有買一送一的優惠😆我哋點咗兩款burger,一款係牛肉burger,另一款係vegan burger。🧀 SIGNATURE BIG BURRATA PLATE有哈密瓜、蜜瓜、蕃茄配上布拉塔芝士,唔會好heavy,感覺幾清新🍔MIGHTY BULGOGI BURGER & FRIES($198)澳洲安格斯牛肉漢堡扒,配上芝士、酸瓜、生菜,加左勁多韓式bulgogi sauce,食落好夾,個包亦好香脆,另外加左($28)配薯薯條配黑松露醬🍔CHIPOTLE PUMPKIN BURGER & FRIES (VEG)($168)呢一款係素食漢堡,啱晒素食人士,以南瓜打成泥,製成炸南瓜🎃再加上素芝士及牛油果、蕃茄、生菜、洋蔥、自家製醃菜,夠晒特別地址:Orka Restaurant & Specialty Cafe中環雲咸街36號地舖。
🧀 SIGNATURE BIG BURRATA PLATE
中環雲咸街36號地舖。