今日同朋友去開蘇豪,突然想食的異國風情既菜式,經過呢間Guru 裝潢好吸引,即刻入去,一試即刻愛上😳!!首先叫左第一度菜係「Piri Piri Jeera Prawn」,一出黎係鐵板上,渣渣聲香噴噴,未食已經好吸引!食落去味道唔係太辣,但香料十足🤤佢地好似仲有好多鐵板牛、雞同羊比你揀,下次真係要試曬佢🤤🤤之後我地叫左個咖哩牛肉,配一個脆卜卜既Garlic Naan,撈咖哩食真係一流!🥳齋食肉好似好唔健康,所以都有叫到一個Broccoli,聽落好似好簡單,但食落去有陣香料味,唔會好寡🌳老闆好好人!埋單時候仲請我地飲左杯Shot,如果唔係聽朝要早起身返工,一定Stay 多一陣!下次Weekend 呢間野我一定返轉頭呀!🌝🌝

Piri  Piri  Jeera  Prawn
Beef  Curry