朋友推介 一定要去試下 然後我都會同朋友講 一定要試下💜我地試左幾款 最推介係佢地嘅Carbonara Pizza!!!喺每塊pizza上面加左蛋 同煙肉/蕃茄醬夾到不得了每咬一啖 都有蛋漿流出嚟 令成個pizza更有層次 更juicy🤤🤤呢間舖大部分都係外國人 試完明白點解佢地會每人叫一個pizza 因為真係jeng af😆Waiter都好nice 我地繁忙時間去 佢地都會抽時間同我地傾計 仲會記得客人嘅名🤣食到我地以為去左外國😂佢地本身冇要求比加一服務費 但最後會問你比唔比tips $100幾蚊食到咁正嘅pizza好值得😎我地係星期五晚去 等左一個幾鐘先入到去 但佢地好嘅地方 係會SMS通知有位 唔洗企定定喺度等咁傻豬💜🤑 Carbonara pizza $128
朋友推介 一定要去試下
然後我都會同朋友講 一定要試下💜

喺每塊pizza上面加左蛋 同煙肉/蕃茄醬夾到不得了
Carbonara pizza

食到我地以為去左外國😂

🤑 Carbonara pizza $128
2020-12-31
Waiting Time
90 Minutes (Dine In)
Carbonara pizza