2024-09-20 338 views
學完畫畫喺附近搵嘢食, 成日都經過,今日終於夾岩食飯時間入去試下!竟然有驚喜! 無論係食物同飲品都比我想像中好!有中西cross over 既感覺。小菜都有好多選擇特飲就呢幾款我哋兩個人,叫咗個豉汁蒸白鱔+五柳黃花魚晚市小菜套餐, 可以$10加個是日燉湯,再加特飲都係加$9,好優惠!個燉湯材料十足!豉汁蒸白鱔夠晒味,蒸得岩岩好!爽脆好味!五柳黃花魚絕對係用心制作,外脆內滑!個汁甜甜酸酸好開胃!飲咗杯特濃朱古力咖啡同埋華田爆龍脆脆,同係西餐廳飲既視覺同味覺感覺一樣!餐廳多數係卡位,坐得舒服。估唔到外面好似食西餐餐既地方竟然有咁出色既中菜食,咁既價錢,係酒樓一間定食唔到,今次太飽冇食個蟹鉗,下次再定要去食番!

小菜都有好多選擇

特飲就呢幾款

個燉湯材料十足!

是日燉湯

豉汁蒸白鱔夠晒味,蒸得岩岩好!爽脆好味!

豉汁蒸白鱔

五柳黃花魚絕對係用心制作,外脆內滑!個汁甜甜酸酸好開胃!

特濃朱古力咖啡

華田爆龍脆脆

餐廳多數係卡位,坐得舒服。
特濃朱古力咖啡
華田爆龍脆脆