2021-09-03 150 views
大坑薯條🍟 招牌大坑薯條絕對係必嗌之選,大大份薯條,即叫即炸好脆口,孜然味好重,食落口有少少似土匪雞翼味,配啤酒一流。 紅菜頭牛油果 真身就如名一樣,就係紅菜頭加牛油果😂加左yogurt 同黑醋汁,酸甜開胃 腐乳卡邦尼 一向都唔鐘意食腐乳嘅我本身對呢個卡邦尼有啲保留,港式嘅腐乳代替原本嘅芝士,腐乳味道唔算太濃,整體味道新穎,就算唔食腐乳嘅我都覺得可再試。炸雞治炸雞先用南乳醬醃好再炸,就咁食雞肉已經好味,一咬落去嫰滑Juicy! 而且估唔到南乳同三黃雞出奇地夾,加埋軟熟唔乾嘅麵包,好有特色嘅burger🤩成晚最有驚喜嘅一道菜。

腐乳卡邦尼

炸雞
$300 (Dinner)
Celebration
Birthday