2019-01-30 733 views
點解揀呢間餐廳,純粹因為易 book 位,有時真係會有啲擔心佢會做到幾耐,次次林尾book即日都有位。Standard 美國餐,burger 同 steak 都食過了,今次試吓食魚囉。朋友嗌嘅扒,無啦啦有隻煎蛋好騎呢。除餐附送嘅沙律同埋周打魚湯我冇影相,周打魚湯有少少太稀,平時飲開嗰啲 creamy 好多。沙律就真係淨係生菜,同埋幾粒少得可憐嘅蕃茄碎。嚟到我嘅主菜,啲薯仔切粒點落啲蜜糖都幾好食,啲豆都幾好味,佢隻醬都不錯,魚嘅份量還可以,問題係好硬,美其名就彈牙,但其實好唔似魚既質地。 餐飲嗌咗熱檸水。總括嚟講,茶餐廳質數,中環價錢。

朋友嗌嘅扒,無啦啦有隻煎蛋好騎呢。

餐飲嗌咗熱檸水。

總括嚟講,茶餐廳質數,中環價錢。